Nieuwe directeur stelt zich voor

Mijn naam is Friso Vonder en ik mag deze lente van start gaan als kakelverse directeur van Stichting Biblionef Nederland. Wat een avontuur!
Ik ervaar deze aanstelling als een enorme eer en kijk er naar uit om samen met iedereen die Biblionef een warm hart toedraagt, kinderen wereldwijd de kans te bieden om de wereld van boeken te ontdekken en de kracht van verhalen te ervaren!
Mijn grote dank gaat uit naar de oprichter van Biblionef wijlen Max Vegelin van Claerbergen en mijn voorgangers Louis E. Hoffman, Aagje van Heekeren, Hanneke Kramps en Dorien Hooman. Ik hoop hun waardevolle inspanningen verder voort te kunnen zetten. Ook wil ik het bestuur, vaste team en alle vrijwilligers danken voor de hartelijke ontvangst die mij werd geboden.
Op naar het volgende hoofdstuk!

Online doneren